Komparácia využiteľnosti yield manažmentu v bratislavských päťhviezdičkových hoteloch - Hadarová, Daniela
Vzťah revenue manažmentu a yield manažmentu. Rozdiel medzi revenue manažmentom a yield manažmentom. Komparácia vývoja cien v bratislavských 5-hviezdičkových hoteloch v rokoch 2012 a 2013.