Analýza ponímania užitočnosti účtovnej informácie podľa IFRS v minulosti a súčasnosti - Podmanická, Martina, 1977-
Príčiny a podstata zmien v súčasnom ponímaní užitočnej účtovnej informácie podľa IFRS na základe vysvetlenia významu koncepčného rámca IFRS oproti minulosti.