Meranie výkonnosti prístupom balanced scorecard - Teplická, Katarína
Postavenie merania a riadenia výkonnosti podniku. Pojem výkonnosť. Balanced scorecard - metóda merania výkonnosti podnikov. Meranie výkonnosti podnikov. Definície meradiel výkonnosti.