Ako optimálne nakladať s dosiahnutým ziskom z podnikania? - Líšková, Caroline
Výsledky podnikateľskej aktivity firmy a úspech na konkurenčnom trhu. Rozhodovanie o alokácii zisku a investičné zohľadňovanie jeho využitia. Podniková filantropia.