Výkon funkcie konateľa - na akom právnom základe to bude najlepšie? - Beracka, Ondrej
Hlavné zmluvné vzťahy a ich osobitosti pri výkone funkcie konateľa. Mandátna zmluva alebo zmluva o výkone funkcie. Odmeňovanie konateľa za svoju činnosť.