Alternatívne koncepcie postsocialistickej transformácie - Rusnák, Jaroslav
Teoretický rámec štúdia postsocialistickej transformácie postavený na poznatkoch inštitucionálnej e evolučnej ekonómie. Nedostatky neoliberálnej teórie prechodu. Alternatívne prístupy k štúdiu postsocialistickej transformácie. Reflexia názorov na jej priebeh.