Zákon č. 97/2013 Z.z. o pozemkových spoločenstvách s komentárom - Boráková, Marta
V novom zákone o pozemkových spoločenstvách sa upravuje možnosť predaja podielov spoločnej nehnuteľnosti vo vlastníctve štátu vlastníkom podielov spoločnej nehnuteľnosti.