Delegovanie v kocke - Záležáková, Eliška
K manažérskej spôsobilosti patrí schopnosť adekvátne delegovať právomoc, avšak manažéri v ňom často zlyhávajú. Ak manažér chce delegovať, musi vidieť jeho výhody. Delegovanie slúži aj na testovanie zamestnancov.