Spoznajte novodobé trendy v učení sa, vzdelávaní a rozvoji - Dubeňová, Katarína
Prečo by firma mala podporovať zdieľanie poznatkov. Zdieľanie poznatkov z čítania odbornej literatúry. Spoločné interné školenie pracovníkov. Šírenie informácií z externých zdrojov.