Česku hrozí odchod rakouských firem - Fixová, Markéta
Nové storočie - storočie znalostí - prináša významné zmeny na trhu práce. Hlavným výrobným faktorom už nie je ľudská práca, ale znalosti, informácie, učenie ... Mladí ľudia sa hrnú na gymnáziá a vysoké školy, o učňovské odbory nemajú záujem. Kvalitní remeselníci sú nedostatkovým tovarom, čo je veľká chyba. Zmena je nevyhnutná.