Vliv demografických změn na pracovní trh - Halbrštát, Jiří
Znižovanie počtu ľudí v produktívnom veku a ich stále menej vyhovujúca kvalifikačná štruktúra. Neochota občanov ČR sťahovať sa za prácou v rámci štátu.