Vybrané analyzované strategické rozvojové dokumenty Európskej únie - Stankovič, Lýdia
Dokument - Národný strategický referenčný rámec. Priority tohto dokumentu. Priority pre cieľ Konvergencia. Ľudské zdroje - podpora rastu zamestnanosti a sociálnej inklúzie. Vyhodnotenie dotazníka so zameraním na sociálnu inklúziu a sociálne služby. Odporúčania pre podniky v rámci sociálnej inklúzie a sociálnej politiky.