Finančné rozhodovanie o investičnom projekte - Markovič, Peter, 1974-
Základné parametre investičného projektu. Vymedzenie finančnej stránky investičného projektu. Vyčíslenie ročného cash flow. Aplikácia bodu indiferencie.