Proč motivace někdy selhává - Urban, Jan
Zamestnanci často nie sú motivovaní tak, ako by si predstavovali. Chyba však často nie je na strane zamestnancov, ale skôr ich nadriadených, či motivačných nástrojov, ktoré organizácia používa. Tri predpoklady motivácie. Výkon a spokojnosť.