České zatýkanie, slovenské sci-fi - Petková, Zuzana
Zatknutie pravej ruky českého premiéra, bývalého a súčasného šéfa vojenskej rozviedky a ďalších ľudí z českej politickej špičky. Pád premiéra Petra Nečasa z ODS, ktorý podal demisiu. Obvinenie šéfky premiérovho kabinetu, Jany Nagyovej. Úplatky, korupcia českých "kmotrov" - lobistov. Podobné prípady s politickou špičkou na Slovensku, avšak s nulovým výsledkom.