Změny v obsazování vrcholných pozic
Dnešné požiadavky na vedúcich pracovníkov sú iné ako boli v minulosti. Jednou z najžiadanejších vlastností je empatia - schopnosť vcítiť sa do úlohy druhých ľudí a rozumieť ich jednaniu a vnútornej motivácii.