Alternatívne školy - načo sú nám alternatívne školy? - Neupauerová, Zuzana
Prebiehajúca školská reforma svojimi cieľmi a prioritami znamená pozitívny prínos a jej dôsledná realizácia by odstránila množstvo bodov vyvolávajúcich kritiku "tradičného školstva".