Ukončenie obchodného rozhovoru - Jarošová, Jana
Vyzvať druhú stranu k podpísaniu zmluvy môže byť ťažšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Inšpirácie, ktoré môžu poskytnúť určitý rámec smerujúci k uzavretiu obchodného rokovania.