Analýza príjmovej diferenciácie mužov a žien na Slovensku - Tartaľová, Alena
Rodové nerovnosti v Európskej únii a na Slovensku. Analýza príjmovej nerovnosti medzi mužmi a ženami, ktorá tvorí dôležitý podiel v rámci celkových rodových nerovností.