O efektívnosti a rizikách politiky "privátnej značky" - Hrnčiarová Turčiaková, Anna
Privátna značka ako nový nástroj odbytovej politiky podniku. Súčasná pozícia privátnej značky v Európe. Výsledky prieskumu efektívnosti výroby privátnych značiek. Výhody a negatíva výroby privátnych značiek.