Metodika řízení inženýrských rizik zabraňuje škodám - Rozsypal, Alexandr
Nežiaduce udalosti, ktoré spôsobujú na podzemných stavbách veľké škody. Dôvody zavedenia metodiky riadenia inžinierských rizík do praxe. Niektoré otázky súvisiace s možnosťami poistných rizík inžinierských stavieb.