Podstata kalkulácie nákladov podľa nákladových stredísk v controllingu - Foltínová, Alžbeta
Podstata príčin vzniku režijných nákladov ako aj ich efektívne využitie. Riadenie v nákladových strediskách, správne členenie, rozpočtovanie a vnútropodnikové zúčtovanie režijných nákladov.