Štýl rozhodovania manažéra v získavaní a spracovaní informácií v rozhodovacom procese - Remeňová, Katarína, 1982-
Identifikácia štýlov rozhodovania u slovenských manažérov. Rozhodovací štýl manažéra. Racionálny a intuitívny prístup k rozhodovaniu. Informácie pre rozhodovanie.