Kalkulovanie nákladov v združenej výrobe - Tóth, Miroslav, 1961-
Charakteristika združenej výroby, združených výrobkov. Alokácia nákladov v združenej výrobe. Postupy kalkulácie združených výkonov - odpočítací, rozpočítací, kombinácia oboch.