Daňová optimalizácia a právne zabezpečenie personálneho lízingu v rámci Európskej únie - Vavrová, Katarína, 1960-
Príspevok analyzuje lízing - prenájom zamestnancov, resp. pracovných síl z právneho a daňového hľadiska. Daňová optimalizácia a personálny lízing v kontexte zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. Daňová ochrana a daňová ekvalizácia. Agentúrne zamestnávanie.