Komparácia systémov podpory v nezamestnanosti v krajinách Vyšehradskej štvorky - Pongráczová, Eva, 1971-
Nezamestnanosť v krajinách Vyšehradskej štvorky. Systém podpory v nezamestnanosti v krajinách Vyšehradskej štvorky. Porovnanie systému sociálneho poistenia v krajinách Vyšehrádskej štvorky.