Teoreticko-praktické aspekty formovania súčasnej spotreby domácností v Slovenskej republike - Holková, Vieroslava
Pojem spotreba. Moderné teórie spotreby v ekonomickej teórii. Spotreba z mikroekonomického hľadiska.