Dimenzie dedičstva a dedičských zákonov - Rozborilová, Dária
Zdedené bohatstvo ako organická súčasť celkového bohatstva domácností. Transfery počas života verzus dedičstvo. Dimenzie dedičstva a dedičských zákonov.