Alternatívne prístupy k ochrane životného prostredia - Romančíková, Eva
Alternatívne prístupy k ochrane životného prostredia. Bilaterálne dohovory. Environmentálne normy. Emisná a environmentálna daň. Obchody s emisiami a dobrovoľné nástroje.