Medzinárodná vedecká konferencia Nové výzvy pre sociálnu politiku a globálny trh práce - Šipikalová, Silvia, 1979-
Informácia o konaní medzinárodnej vedeckej konferencii "Nové výzvy pre sociálnu politiku a globálny trh práce v dňoch 16-17. mája 2013 vo Veľkom Mederi.