Solventnosť II iniciátor zmien v riadení poisťovne - Vachálková, Ingrid
Právno-regulačný rámec Solventnosť II. Zmeny v investičnej politike poisťovne. Zmeny v portfóliu poistných produktov. Zmeny v zaisťovacej politike poisťovne. Zmeny v riadení rizík. Zmeny v oznamovacej povinnosti. Zmeny v IT procesoch.