Falšovanie evidencie dochádzky zamestnancom - Mičudová, Tatiana
Evidencia dochádzky na pracovisku. Útok na majetok zamestnávateľa. Konkrétny prípad falšovania dochádzky zamestnancom v Českej republike. Právna úprava v Slovenskej republike.