Informácia o realizácii ďalších aktivít projektu "Zvyšovanie kvality doktorandského štúdia a podpora medzinárodného výskumu na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave" - Novák, Marcel, 1979-
Ciele projektu ITMS 2614023005 "Zvyšovanie kvality doktorandského štúdia a podpora medzinárodného výskumu na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave".