Štruktúra nehmotného majetku využívaná v podnikateľskej činnosti v SR - Križan, Martin
Vlastníctvo nehmotných zložiek majetku, ich prítomnosť a opodstatnenie v podnikateľskej činnosti. Význam, možnosti a hlavný prínos týchto zložiek, ktoré podnikateľskému subjektu ponúkajú.