Vývoj zamestnanosti a miezd vo vybraných odvetviach - dopad odvodového zaťaženia na zamestnanosť - Kufelová, Iveta, 1970-
Vysoká nezamestnanosť a nezamestnanosť mladých ľudí na Slovensku. Vývoj zamestnanosti a vývoj reálnych miezd vo vybraných odvetviach. Dopady zmien odvodového zaťaženia na zamestnanosť.