Vybrané komunikačné nástroje on-line marketingu - Jurkovičová, Lujza
Analýza najčastejšie používaných riešení a aplikácií vybraných komunikačných nástrojov on-line marketingu, ktoré môžu firmy pri svojom podnikaní efektívne využiť.