Hodnotenie výkonnosti automobilového priemyslu na Slovensku a jeho adaptácia na krízové podmienky - Majdúchová, Helena, 1963-
Vplyv automobilového priemyslu na výkonnosť slovenskej ekonomiky. Nástroje hospodárskej politiky a zdroje ekonomického rastu. Prieskum podnikov automobilového priemyslu na krízové podmienky v období rokov 2008 až 2010. Výsledky prieskumu.