Moderní metody v rozvoji lidí - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Metódy, ako si získať a udržať kvalitných pracovníkov. Development centrum. Efektívny rozvoj - mentoring. Cesta sebarealizácie - empowerment.