Efektivní zákaznická linka - Kocmánek, Ivan
Ako pracuje profesionálne call centrum. Ako prebieha outsourcing prichádzajúcich telefonických hovorov. Manažment kvality hovorov. Práca s profesionálmi. Aktívna a pasívna komunikácia. Typy zákazníckych liniek.