Globalizácia - očakávania a realita - Majtán, Štefan
Globalizácia, jej prejavy v mnohých dimenziách a rozsiahle dôsledky. Pozitívne a negatívne prínosy globalizácie. Slovensko a globalizačné procesy v teoretickej rovine ako aj v rovine praktických skúseností.