Vybrané prístupy k riadeniu znalostí v znalostnej ekonomike - Matušovič, Martin
Ekonomický prístup, ktorý je zameraný na ochanu a využívanie firemných znalostí a intelektuálneho kapitálu ako zdroja pre tvorbu výnosov. Získavanie, riadenie a zdieľanie znalostí vo vedomostnej spoločnosti.