Changes in international marketing strategies of companies operating in the global luxury industry due to the financial and economic crisis - Zorkóciová, Otília, 1954-
Identifikácia základných prvkov úspešnej medzinárodnej marketingovej stratégie luxusného tovaru v celosvetovom meradle.