Finanční zdraví příjemců českého a slovenského Operačního programu Životní prostředí - Čámská, Dagmar
Analýza finančného zdravia príjemcov dotácií z Európskych fondov v Českej a Slovenskej republike. Operačný program Životné prostredie bol vybraný pre analýzu z dôvodov existencie ako v Českej republike, tak na Slovensku a z dôvodov množstva pridelených finančných prostriedkov, ktoré patria k druhým najväčším v obidvoch štátoch.