Charakteristika podnikateľského prostredia Kanárskych ostrovov - Piačková, Alexandra
Podnikateľské prostredie na Kanárskych ostrovoch, jeho úroveň a charakteristika. Hospodárska kríza a miera nezamestnanosti na Kanárskych ostrovoch, ktorá sa prejavila hlavne v roku 2011.