Jablko v dobrých rukou - Kapoun, Jan
Steve Jobs na čele spoločnosti Apple. Strategické riadenie. Timothy Donald Cook - druhý muž firmy. Faktory úspechu firmy. Odchod veľkého vizionára. Timothy D. Cook ako nový generálny riaditeľ Apple.