Súčasné trendy v online marketingu a najčastejšie online formáty využívané podnikmi v SR - Spišiaková, Mária
Priority online marketingu, jeho výhody a nevýhody. Efektívne marketingové riešenia s jasne definovaným cieľom, ktorým je získať nových zákazníkov a tým zvyšovať zisk a konkurencieschopnosť.