Fiskální pravidlá v zemích Visegradské čtyřky - Melecký, Aleš
Úloha a vývoj fiškálných pravidiel. Nadnárodné fiškálne pravidlá v krajinách V4. Revidovaný pakt a cesta k účinnejším fiškálným pravidlám. Národné fiškálne pravidlá v krajinách V-4.