Staré Slovensko v šedivej Európe - Záborský, Ján
Problematika starnutia populácie a zdravotnej starostlivosti o starých ľudí. Súčasný model financovania zdravotníctva z dlhodobého hľadiska neudržateľný. Ponuka poisťovní na zabezpečenie zdravotnej starostlivosti v prípade nesebestačnosti. Rast počtu dôchodcov a riešenie potreby opatrovateľov z radov imigrantov. Dobrovoľné zdravotné poistenie.