Prístupy k ľudskému kapitálu v kontexte problému prekvalifikovanosti - Martincová, Marta, 1955-
Kľúčové problémy v teórii ľudského kapitálu a vyčíslenie miery výnosov z investícií vynaložených na formálne vzdelanie. Postavenie na trhu práce a pracovné pozície. Situácia na trhu práce, kedy časť pracovnej sily nevyužíva svoju kvalifikáciu.