Vízia fungovania štátnej správy a návrh opatrení v kontexte reformy "PROGRAM ESO" - Neupauerová, Zuzana
Materiál Ministerstva vnútra SR, ktorého cieľom je naznačiť možnosti systémových zmien smerujúcich k vyššej efektívnosti, pružnosti, výkonnosti, transparentnosti a modernizácii služieb v štátnej správe. Analýza súčasného stavu. Návrh opatrení.